0297-289230 info@krimp.nl

Heerlijk houten huis aan de plas

Aannemersbedrijf Krimp is sinds 1998 betrokken bij diverse kleine en grote verbouwingen van dit houten huis aan het water. Bijzonder is dat alle materialen over het water worden aan- en afgevoerd.

“Bij Krimp kiezen ze ook tijdens mijn afwezigheid voor exact de juiste oplossing”

“Bij aanpassingen aan mijn houten woning aan het water hoef ik nooit na te denken wie ik daarvoor vraag. Dat is aannemersbedrijf Krimp. Al vanaf 1998 werken we samen; we zijn met elkaar meegegroeid. We maken samen een plannetje, maar ook tijdens een verbouwing is er genoeg flexibiliteit om zaken anders of slimmer in de praktijk op te lossen. Tijdens de uitvoering wordt verder bijgeschaafd! Dat constant na- en meedenken; daar houd ik van. Zeker met uitvoerder Jan kan ik lezen en schrijven. Als ik schets of uitleg wat in mijn hoofd zit, dan weet hij exact wat ik bedoel zonder dat we dat tot in detail hoeven uit te kauwen. Dat is zó fijn werken.

Tijdens een verbouwing of aanpassing, zoals laatst bij het maken van een veranda, ben ik meestal zelf niet aanwezig. Bij Krimp kiezen ze ook tijdens mijn afwezigheid voor exact de juiste oplossing. Ik ben daarin door hen nog nooit teleurgesteld. Bovendien hebben zij specifieke kennis over het aan- en afvoeren van bouwmaterialen via water. Noodzakelijk, want deze woning ligt op een eiland. Een mooi specialisme, dat niet iedere aannemer heeft. Met het geheel ben ik heel erg blij. Tegelijkertijd zie ik altijd mogelijkheden om het verder te vervolmaken en dan vraag ik Krimp weer.”

Rien, Vinkeveen

Een greep uit onze projecten

Geïnteresseerd in het vakwerk van Aannemersbedrijf Krimp?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.