0297-289230 info@krimp.nl

Lege zolder wordt volwaardige woonverdieping

De zolder van deze nieuwbouwwoning (tien jaar oud) is een volwaardige woonverdieping geworden met een extra badkamer, slaapkamer en vliering voor meer bergruimte. Aannemersbedrijf Krimp voerde de verbouwing uit volgens planning en afgesproken budget.

“Een goed werktempo, maar zonder haast”

“Verhalen over problemen bij verbouwingen had ik genoeg gehoord. Daarom koos ik bij de verbouwing van onze zolder voor een bedrijf dat kwaliteit levert en zijn afspraken nakomt. Op basis van een referentie kwam ik bij aannemersbedrijf Krimp terecht. De eerste indruk van Maykel Krimp? Professioneel, direct en eerlijk. Daarom ben ik met hem in zee gegaan voor de verbouwing van de tweede verdieping van onze tien jaar oude woning.

In zeven a acht weken voerden de vakmannen van Krimp de verbouwing netjes uit; in een goed werktempo, maar zonder haast. Als hen iets niet duidelijk was, dan stelden ze tijdig vragen. In de badkamer hebben ze tot op de centimeter nauwkeurig gewerkt, waardoor er precies een sauna in de nis past. Helaas liep de levering van de door ons bestelde badkamerspullen vertraging op. Daar kon Krimp niets aan doen, wel zorgde Maykel meteen voor een aangepaste planning. Maykel neemt de verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van een project volledig op zich en blijft tijdens de verbouwing het aanspreekpunt, ook voor de onderaannemers als de stukadoor en tegelzetter. Fijn vond ik dat alle vakmannen voorzichtig omgingen met onze spullen. We hadden geen last van het bouwstof, doordat de tweede verdieping goed was afgeschermd met een bouwhoes. Alle communicatie met Krimp is prima verlopen. Toen het bijvoorbeeld een betere optie bleek om een extra boiler te plaatsen in plaats van de warmwatervoorziening door te trekken naar boven, communiceerde Maykel daarover eerst met ons. Pas na ons akkoord over de extra kosten van de boiler werden de werkzaamheden uitgevoerd. Kortom, ik ben super tevreden over het vakmanschap van Krimp.”

Niels, Amstelveen

Een greep uit onze projecten

Geïnteresseerd in het vakwerk van Aannemersbedrijf Krimp?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.