0297-289230 info@krimp.nl

Onderhoud aan woning zorgt voor betere verkoop

Om deze woning beter te kunnen verkopen, was onderhoud noodzakelijk. Aannemersbedrijf Krimp renoveerde de kozijnen en bracht nieuwe houten gevelbekleding aan. De woning is daarna met succes verkocht.

“Maykel weet goed wat zijn team aankan”

“Binnen enkele jaren wilden we onze woning verkopen. Bij het uitvliegen van de kinderen, was ons huis te groot geworden. Voordat we de verkoop in gang zetten, vroegen we aannemersbedrijf Krimp advies over het noodzakelijke onderhoud. Hun advies hebben we opgevolgd. In drie projecten zijn alle noodzakelijke ingrepen door Krimp uitgevoerd. Ons huis hebben we inmiddels met succes verkocht om kleiner te gaan wonen.

Op de eerste etage zijn de kozijnen en ramen vervangen, terwijl op de begane grond een schuifpui is gemaakt. Het derde project was het volledig vervangen van de houten gevelbekleding aan de buitenkant van het huis. Pas als de vakmannen bezig zijn, zie je hoeveel werk er daadwerkelijk bij komt kijken. In mijn ideaalplaatje zouden alle werkzaamheden in één keer plaatsvinden. Dit paste minder goed in Maykels planning. Hij legde uit waarom en stelde voor om de onderhoudswerkzaamheden te verdelen over drie projecten. Maykel Krimp weet goed waar de kracht van zijn team ligt en zegt ja tegen de projecten die daar bij passen. Mijn beeld dat ik vooraf van aannemersbedrijf had, is door deze verbouwingen bevestigd. Krimp luistert naar de klant, denkt mee en biedt met een goed team van mensen echte service.”

Paul Farmer, Mijdrecht

Een greep uit onze projecten

Geïnteresseerd in het vakwerk van Aannemersbedrijf Krimp?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.