0297-289230 info@krimp.nl

Prachtige zomerwoning aan het water

Krimp Aannemersbedrijf realiseerde een zomerwoning, direct aan het water. Alle bouwmaterialen moesten per boot worden aangevoerd. Het resultaat is een gezichtsbepalend huis op een unieke locatie.

“De uitvoerder snapte hoe hij moest varen”

“Voor de bouw van een zomerwoning aan het water kwam ik via via bij bouwbedrijf Krimp terecht. Met eigenaar Maykel Krimp klikte het direct; een jonge man, eerlijk en direct. Bovendien is hij goed bereikbaar. Na enkele stevige onderhandelingen, waarin ik bedong om te mogen samenwerken met enkele vakmensen uit mijn eigen netwerk zoals de loodgieter en elektricien, zijn we gestart. Zo flexibel is Maykel; als het anders moet, dan past hij zich aan. Zo ook bij het aanpassen van de tekeningen die eerder door de architect waren gemaakt.

In het hele bouwproces heeft iedereen zich aan zijn woord gehouden; qua werkzaamheden en qua prijs. We hadden een strakke planning met eens in de veertien dagen een bouwvergadering. Daarin is de samenwerking met de uitvoerder het belangrijkste. Die snapte hoe hij moest varen in dit plassengebied en zorgde voor het aanleveren van alle bouwmaterialen per boot. Aan de mensen bij Krimp merk je dat het een klein aannemersbedrijf is; mensen zijn betrokken en hebben hart voor de zaak. Zij denken met je mee, zoals bijvoorbeeld met het maken van een kast op maat voor onder de trap. Een pluim voor de medewerkers van Krimp. Met het eindresultaat zijn mijn vrouw en ik super tevreden. We genieten op een unieke locatie van een mooi en bijzonder huis; strakke lijnen en gezichtsbepalend. Helemaal af; daar zijn we trots op.”

Franklin, Vinkeveen

Een greep uit onze projecten

Geïnteresseerd in het vakwerk van Aannemersbedrijf Krimp?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.