0297-289230 info@krimp.nl

Dubbele aanbouw met lichtstraat geeft zomers gevoel

Aannemersbedrijf Krimp deed diverse verbouwingen aan deze woning in Mijdrecht. De meest recente is een dubbele aanbouw met een diepte van drie meter, een schuifpui en lichtstraat. Door de aanbouw vormen de woonkamer en tuin nu één geheel.

“Ook deze verbouwing door Krimp is weer perfect verlopen”

“We wonen nu bijna twaalf jaar in dit huis. Aannemersbedrijf Krimp heeft in de loop der jaren al heel wat verbouwingen voor ons gedaan, zoals het plaatsen van diverse dakkapellen en het bouwen van een schuur. Het plaatsen van een dubbele aanbouw met een lichtstraat is de finishing touch. Door de aanbouw, met een diepte van drie meter, hebben we er flink wat ruimte bij gekregen. Bovendien is de woning nu veel meer één geheel met de tuin. Met die extra ruimte ben ik het meest blij, maar ook met de lichtinval. Ook al is de verbouwing nu al maanden geleden, als ik thuis ben, bekruipt mij nog steeds een vakantiegevoel. De lichtinval geeft een zomers gevoel; licht maakt immers gelukkig.

Met de praktische oplossingen van Maykel is de looproute in huis nu veel logischer. Iedereen komt bij ons altijd achterlangs; vanzelfsprekend ook onze dochters. Met vieze voetbalschoenen gingen ze voorheen dan dwars door de woonkamer heen om hun spullen in het gangetje aan de voorkant uit te doen. Maykel gaf de tip om de hal naar de tuinkant te verplaatsen en de keuken naar de voorkant. Dat heeft goed uitgepakt. Ook deze verbouwing door Krimp is weer perfect verlopen. Door de goede planning van Maykel, maar zeker ook door de medewerkers van Krimp. Ze komen hun afspraken na en werken netjes. Doordat de medewerkers alles goed afdekken, heb je geen last van het stof. Hun spullen ruimden ze elke dag weer keurig op. Dat is fijn thuiskomen na een werkdag.”

Esther, Mijdrecht

Een greep uit onze projecten

Geïnteresseerd in het vakwerk van Aannemersbedrijf Krimp?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.