0297-289230 info@krimp.nl

Een dakopbouw vergroot de woning

Aannemersbedrijf Krimp plaatste een opbouw op de garages van twee woningen. Al tijdens het bouwvergunningproces deed Krimp het voorbereidende werk in de werkplaats. Zodra de vergunning rond was, kon het team van Krimp daarom meteen doorpakken en de opbouw realiseren.

“Maykel en zijn medewerkers denken tijdens de bouw goed mee”

“Al tijdens het aankoopproces van dit huis, benaderde de buurman ons omdat hij graag wilde uitbouwen op de geschakelde garages. Wij konden daar nog voor de definitieve koop over nadenken. Toen het huis eenmaal van ons was, zijn we gezamenlijk met de buren het gesprek met diverse aannemers aangegaan over een opbouw. We hadden het beste gevoel bij aannemersbedrijf Krimp. Om met de bouw van de opbouw te kunnen starten, moest wel eerst de bouwvergunning vanuit de gemeente rond zijn. Krimp startte al tijdens dat proces met het maken van de tussenwanden en de voorbereiding aan de buitenwanden. Zo kon het team van Maykel Krimp meteen doorpakken toen de vergunning eenmaal rond was.

Aanvankelijk hoefden de medewerkers van Krimp – allemaal aardige en nette gasten – niet binnen in ons huis te zijn voor het maken van de aanbouw. We hadden dus geen enkele last van de verbouwing! Maar ook na de doorbraak vanuit ons huis naar de opbouw, hebben we geen hinder ervaren. Onze trap werd bijvoorbeeld netjes afgedekt. Wat we fijn vonden, is dat Maykel en zijn medewerkers tijdens de bouw goed meedenken. Maykel informeerde regelmatig hoe de verbouwing verliep; soms via een belletje, andere keren kwam hij langs. Tijdens een van die gesprekken kwam een mogelijk bergzoldertje, bereikbaar via een vlizotrap, ter sprake.  Dat vonden we zo’n goed idee dat we daarna alsnog besloten daarvoor te kiezen. Het eindresultaat van dit alles is hartstikke mooi geworden. En onze dochter is blij met de grote slaapkamer die ze nu heeft.”

Familie Schouten, Mijdrecht

Een greep uit onze projecten

Geïnteresseerd in het vakwerk van Aannemersbedrijf Krimp?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.