0297-289230 info@krimp.nl

Om zó in te gaan wonen

Deze nieuwbouwwoning werd casco opgeleverd. Aannemersbedrijf Krimp kreeg de vraag om de woning volledig woonklaar te maken. Van de inrichting van de badkamer tot aan het stuk- en schilderwerk.

“Alles wat we samen hebben bedacht, is precies zo uitgevoerd”

“Onze nieuwbouwwoning is precies geworden zoals we in gedachten hadden. Dat is te danken aan Maykel Krimp en zijn team.  Zij hebben de woning volgens onze wensen woonklaar gemaakt; we konden er zó in gaan wonen. We hebben eerst samen met Maykel een plan gemaakt. Wat je merkt, is dat Maykel weet waar hij het over heeft. Daardoor kan hij een goed advies uitbrengen. De gemaakte afspraken komt Krimp na. Dat maakt Krimp voor ons een betrouwbaar en professioneel bedrijf, dat planmatig werkt.

Alles wat we samen hebben bedacht – van de afwerking van de vloeren en muren tot de badkamer, toilet en kasten op maat – is precies zo uitgevoerd. Bij ons coördineerde medewerker Albert alle werkzaamheden. Daar hadden we zelf geen zorgen over. Het project is in ruim drie maanden – volgens de afgesproken data – soepel verlopen. Iedere keer dat we ’s avonds tussentijds kwamen kijken naar de vorderingen, was alles keurig netjes opgeruimd. Ook de werkzaamheden zelf zijn nauwkeurig uitgevoerd.

We zijn blij met het hele huis, maar misschien nog wel het meest met de op maat gemaakte inloopkasten op de slaapkamers en met het meubel om de gashaard heen.”

Albert, Wilnis

Een greep uit onze projecten

Geïnteresseerd in het vakwerk van Aannemersbedrijf Krimp?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.