0297-289230 info@krimp.nl

15m² extra ruimte door uitbouw

Deze verbouwing bestond uit drie onderdelen: uitbouwen van de woning, vervangen van de kozijnen en het plaatsen van een isolatievloer. Dat het project exact binnen het budget en de afgesproken planning door Krimp is uitgevoerd, vinden deze opdrachtgevers het meest onderscheidend van aannemersbedrijf Krimp. Naast natuurlijk de geleverde kwaliteit.

“De planning is de planning bij Krimp, en het budget is het budget”

“We wilden graag uitbouwen aan de zijkant van ons huis. Ook de kozijnen waren aan vervanging toe, net als de vloer. Omdat ik van oorsprong uit Mijdrecht kom, nam ik in de zoektocht naar een aannemer een kijkje op de website van Krimp. Ik kende het bedrijf van naam. De klik met Maykel Krimp was een van de redenen om voor zijn bedrijf te kiezen. Het meest doorslaggevend was dat Maykel het op zich wilde nemen om te ontzorgen bij de vergunningsaanvraag bij de gemeente. Daar had ik zelf de tijd, de tijd en het geduld niet voor.

Toen de vergunning voor de uitbouw rond was, hebben we ervoor gekozen om met Maykel verder te gaan voor de uitvoering van de verbouwing en renovatie van de vloer (vervanging door een isolatievloer). Aanvankelijk vonden we Maykels planning erg lang, zo’n twee maanden. Maykel verzekerde ons dat dit een realistische planning was, zónder uitloop. En zo is het gegaan.

De planning is de planning bij Krimp, en het budget is het budget. Geen verrassingen achteraf, dat is onderscheidend. Naast natuurlijk de kwaliteit die zij leveren. Dagelijks sprak ik met voorman Jan de voortgang door; een man met onwijs veel ervaring, die goed naar je luistert, waar nodig overlegt en precies werkt. Dat geldt overigens ook voor de andere jongens. Met Maykel hadden we wekelijks overleg. Als we puntjes hadden, werden die snel opgelost, ook als het ging om het werk van de onderaannemers. Super positief allemaal.”

Rick van der Wurff, Amstelveen

Een greep uit onze projecten

Geïnteresseerd in het vakwerk van Aannemersbedrijf Krimp?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.