0297-289230 info@krimp.nl

Eén grote prachtige ruimte door de aanbouw

Aannemersbedrijf Krimp bouwde deze woning in Wilnis aan twee kanten uit, waardoor de benedenverdieping één grote prachtige ruimte is geworden.

“Het feit dat Krimp al zo lang bestaat, gaf ons veel vertrouwen”

Ans: “We wonen hier inmiddels ruim tien jaar. Onze wens was altijd al om de benedenverdieping van onze woning uit te bouwen. Echter, andere zaken hadden meer prioriteit. Nu was het moment daar. We bespraken ons idee met verschillende aannemers, waaronder Maykel Krimp. Het feit dat het bedrijf Krimp al zo lang bestaat, gaf ons veel vertrouwen.”

Adrie: “Alles is exact volgens planning verlopen. Wat prettig is, is dat de medewerkers van Krimp tijdens de uitvoering met je mee blijven denken. Ze zijn goed en professioneel bezig. Als er iets is, dan overleggen ze het eerst. Andersom geldt dat ook; heb je een vraag, dan bespreek je het met hen of met Maykel zelf.”

Ans: “Maykel is goed bereikbaar en benaderbaar. Alles is met hem bespreekbaar, want hij zoekt altijd naar de oplossing. Ook toen wij aangaven dat we wat werkzaamheden, zoals de sloop en de afwerking, zelf wilden oppakken om kosten uit te sparen. Daar had hij alle begrip voor. Ons huis is door de aanbouw aan beide kanten breder geworden. Beneden is nu één grote prachtige ruimte ontstaan. Zo anders dan de losse onderdelen die het voorheen waren. ”

Ans en Adrie, Wilnis

Een greep uit onze projecten

Geïnteresseerd in het vakwerk van Aannemersbedrijf Krimp?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.