0297-289230 info@krimp.nl

Zóveel ruimte erbij, een goede investering

Om meer ruimte op de benedenverdieping te creëren, lieten deze woningeigenaren in Uithoorn hun woning uitbouwen door aannemersbedrijf Krimp. Een fantastisch resultaat en goede investering vinden zij.

“De oplevering was exact op de afgesproken dag”

“We stonden voor de keuze: óf op zoek naar een nieuwbouwwoning, óf ons huis verbouwen om meer ruimte te krijgen op de benedenverdieping. Het huis en de plek zijn echter zo fijn dat we kozen voor het laatste. Mijn vrouw en ik hadden scherp voor ogen hoe we het wilden toen we met onze vraag enkele aannemers benaderden. De aanpak van Maykel Krimp sprong eruit. Zijn offerte was duidelijk en compleet, zelfs onderbouwd met constructietekeningen. Dat zorgde ervoor dat ons gevoel meteen goed was. Dit in combinatie met de goede ervaringen die vrienden al met Krimp hadden.

De benedenverdieping is over de hele breedte van zes meter anderhalve meter uitgebouwd. De tussenwanden zijn eruit gehaald en de houten constructievloer is vervangen door een betonnen vloer. Door alle werkzaamheden zijn wel wat lichte scheuren in de badkamer ontstaan, maar die worden door Krimp volledig naar onze wens aangepakt. De voorheen kleine ruimtes op de begane grond zijn na het werk van Krimp één groot geheel geworden. De verbouwing is geruisloos verlopen. Dat zeiden zelfs de buren; zij hadden amper in de gaten dat er bij ons verbouwd werd. De mannen van Krimp werken rustig, netjes en met precisie, binnen de afgesproken planning. Echt vakmanschap. De oplevering was exact op de afgesproken dag, wat een prestatie op zich is. Het resultaat van de uitbouw is fantastisch; een hele goede investering. We genieten dagelijks van de open sfeer die in huis is ontstaan en van het perfecte afwerkingsniveau.”

Familie Van der Dong, Uithoorn

Een greep uit onze projecten

Geïnteresseerd in het vakwerk van Aannemersbedrijf Krimp?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.