0297-289230 info@krimp.nl

De keuken en woonkamer zijn nu één geheel

Na het uitbouwen van deze woning in Mijdrecht, zijn de keuken en woonkamer nu één geheel. Dit tot tevredenheid van de woningeigenaren die voor de keuze stonden om óf te verhuizen óf hun woning aan te pakken. Ze kozen voor het laatste.

“Krimp denkt vooruit en ontzorgt”

“We wilden ons huis beneden graag uitbouwen om zo een grotere woonkamer te krijgen. Daarvoor was het nodig dat er een draagmuur uitging. Maykel Krimp had daar in het oriënterende gesprek direct ideeën over. Het feit dat hij vooruitdenkt – in tegenstelling tot de andere bedrijven die we uitnodigden – gaf ons het vertrouwen om voor Krimp te kiezen.

Vooraf kregen we van Maykel een detailplanning per dag. In zijn planning hield hij overal rekening mee, zélfs met de planning van de mensen die we zelf geregeld hadden. Naast het vooruitdenken en ontzorgen, zijn Maykel en hun team helder in hun communicatie; alle gemaakte afspraken worden nagekomen. Toen onze achterpui, door een vergissing bij de fabrikant, in de verkeerde kleur werd geleverd, maakte Maykel zich hard voor ons bij de fabrikant om dit snel te herstellen. Hij houdt je dan wel op de hoogte, maar maakt het niet tot jouw zorg. Door deze aanpak van Krimp is het verbouwingsproces goed en volgens planning verlopen.

Onze woning is nu tweeënhalve meter in de diepte uitgebouwd. De keuken en woonkamer zijn één geheel geworden. Bovendien hebben we de inpandige berging ingeruild voor een tuinhuis. Alles wat we wilden in huis, is aangepakt. Wij kunnen de komende jaren vooruit!  En als we horen dat andere mensen willen verbouwen, zullen we zeker Krimp aanraden vanwege het fantastische resultaat maar ook vanwege het vooruitdenken, het ontzorgen en de heldere communicatie.”

Martin, Mijdrecht

Een greep uit onze projecten

Geïnteresseerd in het vakwerk van Aannemersbedrijf Krimp?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.