0297-289230 info@krimp.nl

“Het is alsof de aanbouw er altijd heeft gezeten”

“Een aanbouw aan een appartementencomplex is uitzonderlijk, maar vanwege de ziekte van mijn vrouw was een aanbouw de enige manier om haar thuis te laten wonen. De andere leden van de Vereniging van Eigenaren in ons appartementencomplex begrepen de urgentie en stemden toe. Aanvankelijk wees gemeente Mijdrecht de bouwvergunning af. Maar aannemer Maykel Krimp en architect Peter Röling zijn het gevecht over de vergunningsaanvraag met ons aangegaan. De officiële bouwvergunning kwam er. Krimp legde vervolgens een haarscherpe planning neer om de aanbouw in zo´n kort mogelijke tijd te realiseren.
Het is niet zomaar een aanbouw, maar gebouwd boven het water. Daar kwam nogal wat bij kijken; van een heimachine in de sloot tot pontons op het water, Krimp regelde alles. ‘Tot op de dag nauwkeurig’ zei een van de stukadoors die we via Krimp over de vloer kregen. Het resultaat mag er zijn. Het is nog veel mooier dan dat we hadden kunnen bedenken. Het is alsof de aanbouw er altijd heeft gezeten. Voor mijn vrouw is het een gouden plek; ze heeft een schitterend uitzicht en is in haar eigen sociale omgeving kunnen blijven. En dat, omdat het team van Krimp een geweldige prestatie heeft geleverd.”

Roel Rademaker

Een aanbouw aan de achterzijde van een appartement complex. Doordat deze aanbouw gebouwd moest worden boven het water was het geen ‘standaard’ uitbouw.

Een greep uit onze projecten

Geïnteresseerd in het vakwerk van Aannemersbedrijf Krimp?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan.