0297-289230 info@krimp.nl

TROTS ALS JE VOOR ONS KIEST

Aannemersbedrijf Krimp is jouw betrouwbare partner voor nieuwbouw, verbouw of onderhoud. Wij zetten je bouwplannen om in een prachtig resultaat. Met even veel liefde verzorgen wij de nieuwbouw van je droomhuis, de verbouwing van je te krappe zolder of gedateerde badkamer of het onderhoud van het huis waarin je al jaren prettig woont. Wij hebben begrip voor jouw wensen, zorgen én bijbehorend budget. We tonen veel respect voor elkaar en voor de werkzaamheden die we in opdracht van jou, of soms zelfs samen met jou, mogen verrichten. Vanuit een helder stappenplan werken we toe naar de oplevering van jouw project. En waarom jij ons zo waardeert? Omdat wij echt waarmaken wat we beloven. Al meer dan 150 jaar.

Wij werken met een klein team van ervaren vaklieden. We hebben ook een groot netwerk van specialisten zoals loodgieters, elektriciens en stukadoors, waarmee we al jaren met veel plezier samenwerken. Daardoor kunnen we flexibel inspelen op wat jij voor ogen hebt. We zullen je ook behoeden voor al te grootse plannen of ideeën. Daarom bieden we je een adviesgesprek aan. Vaak kunnen we je dan meteen al vertellen hoe we het gaan aanpakken en wat het zal gaan kosten, zodat jij vooraf een goede afweging kunt maken. Besluit je om aan ons de opdracht te gunnen, dan kunnen wij samen met een goed gevoel aan jouw project beginnen.

Met vakmanschap en persoonlijke aandacht leveren wij kwaliteit

“Ik ben Maykel Krimp, de huidige directeur van Aannemersbedrijf Krimp. Mijn betovergrootvader Johannes Krimp begon in 1860 met ons aannemersbedrijf in Wilnis. Hij geloofde dat je met vakmanschap en persoonlijke aandacht voor je klanten het verst zou komen. In de loop van de jaren hebben we daar heel veel ervaring aan toegevoegd. Zijn visie staat nog altijd fier overeind in aannemersbedrijf Krimp anno nu, met een eigentijdse invulling. Wij willen jou graag ontzorgen. En dat merk je aan alles als je met ons werkt. Wij coördineren de werkzaamheden, houden de planning in de gaten, lossen tussentijdse problemen op en letten erop dat we het budget niet overschrijden. Zodat jij ook kan genieten van jouw project.

We zijn trots als je voor ons kiest. Graag tot binnenkort!”

Maykel Krimp
Directeur van Aannemersbedrijf Krimp

“Elke dag werken aan een verbeterde versie van dit familiebedrijf”

“In 2013 heb ik dit familiebedrijf, dat stamt uit 1860 (!), overgenomen van mijn vader. Ik groeide er samen met mijn broer Wilco in op en hielp als kind al met het aanvegen van de werkplaats. Toch was het nooit vanzelfsprekend dat ik de leiding zou overnemen. ‘Kies wat je écht leuk vindt’ zeiden mijn ouders altijd. Na de MTS Timmerindustrie en HTS Bouwkunde werkte ik eerst enkele jaren als werkvoorbereider bij een ander bedrijf. Uiteindelijk was het een unieke kans om het over te nemen en elke dag met een fantastisch team te werken aan een verbeterde versie van dit familiebedrijf. Vooral door hard werken en efficiënt plannen. Ik zorg dat ik daarbij voldoende tijd overhoud voor mijn gezin met drie jonge kinderen. Met aannemersbedrijf Krimp hebben we een unieke positie in de markt: precies tussen de grote bouwbedrijven en zzp’ers in de bouw in. Mijn grootste uitdaging is om renovatie- en verbouwprojecten vlekkeloos te laten verlopen, binnen de afgesproken planning en het budget. Als ik mensen met zo’n goed verloop blij kan maken, ga ik zelf ook blij naar huis. Ik ben nog elke dag overtuigd van de keuze die ik in 2013 maakte.”

Maykel Krimp

directeur Aannemersbedrijf Krimp

“Ik houd van het fijnere, precieze werk”

“Het begon met een weekje stage bij Timmerfabriek Rekri toen ik nog op de lts zat, daarna volgde nog een week bij bouwbedrijf Krimp. Dat is nu meer dan dertig jaar geleden en ik ben niet meer weggegaan. Ideaal is dat ik in de buurt woon, maar het belangrijkste is dat ik nog steeds plezier heb in mijn werk. Ik houd van het precieze werk, denk aan het maken van houten kasten, interieurkasten en walk-in closets. Ik werk het liefste volledig zelfstandig aan een project. Een andere specialiteit is het maken van dakkapellen. In de werkplaats maak ik zo’n dakkapel eerst volledig wind- en waterdicht. Daarna verzorg ik de plaatsing van de prefab dakkapel. Als het wordt zoals het in mijn hoofd zit, dan heb ik het naar mijn zin.”

Albert

“Een project van Krimp herken je aan de ‘stevige’ bouw”

“Tijdens mijn mbo-opleiding allround ondernemen klusbedrijf liep ik een jaar stage bij Krimp. Dat beviel van twee kanten zo goed, dat ik na mijn opleiding direct doorstroomde naar een vast dienstverband. Het leukste van het timmerwerk is dat het simpel lijkt, maar niet is. Als ik eens een rondje door Mijdrecht fiets en op verschillende plaatsen het eindresultaat zie van iets wat ik bij Krimp heb gemaakt, dan ben ik echt trots. Een project van Krimp herken je aan de ‘stevige’ bouw. Daarmee bedoel ik de keuze voor kwaliteit en de nette afwerking. Daarin gaan we ver mee in wat klanten willen. Zij moeten er tenslotte blij mee zijn. Die aandacht voor het contact met de klanten, zorgt ervoor dat ik pas bij Krimp. Hoewel ik me ook thuis voel bij de Vrijwillige Brandweer in Mijdrecht. In mijn vrij uren ben ik daar fanatiek mee bezig.”

Dennis

“Als we ergens aan beginnen, dan maken we het af”

“Al vanaf 1976 ben ik bij aannemersbedrijf Krimp in dienst. Sindsdien heb ik aan heel veel projecten meegewerkt; we hebben mooie vrijstaande huizen gebouwd, met rieten kappen en in boerderijstijl. In elk project – klein of groot – is er wel iets waar je tegenaan loopt. Als het moeilijk wordt, wordt het voor mij extra leuk. ‘Jan, de oplossingenman’ zeggen mijn collega’s en de klanten dan. Dat past ook bij hoe dit bedrijf door de familie Krimp wordt gerund. ‘Als we ergens aan beginnen, dan maken we het af’ zegt Maykel Krimp altijd. Dat was bij zijn vader en opa precies zo. Het zijn mannen van hun woord; als ze iets zeggen, dan doen ze het. Daar houd ik van. Ik kan alles tegen hen zeggen; zo weet iedereen waar hij aan toe is.”

Jan

“Ongewijzigd is de positieve instelling bij Krimp”

“Krimp was mijn eerste baas. Ooit maakte ik een kort uitstapje, maar al snel keerde ik terug naar het kleinschalige familiebedrijf Krimp om niet meer weg te gaan. Ik heb zelfs nog kort samengewerkt met de opa van de huidige eigenaar Maykel Krimp en lange tijd met zijn vader. Natuurlijk is de tijd veranderd, maar ongewijzigd is de positieve instelling bij Krimp. De sfeer in het bedrijf is prettig. Alles is gewoon goed georganiseerd, met altijd ruimte voor een luisterend oor. In die bijna dertig jaar heb ik alles in het werk wel zo’n beetje gezien en meegemaakt, maar saai wordt het nooit. Dat komt door mijn combinatie van taken: ik ben zowel timmerman als planner en uitvoerder. Van begin tot het eind mag ik het bedenken én uitvoeren. Ik ben verantwoordelijk voor een project en het contact met de klanten. Bovendien heb ik een opleiding tot leermeester gevolgd. Ik hoop dan ook tot mijn pensioen met plezier bij Krimp te mogen blijven werken. Met de huidige hulpmiddelen is het werk in ieder geval fysiek minder zwaar dan toen ik bij Krimp begon.”

Klaas

“Door het kleinschalige van dit bedrijf is de variatie van werkzaamheden groot”

“Door de crisis in 2013 moest ik noodgedwongen overstappen naar een ander bouwbedrijf. Via via kwam ik bij aannemersbedrijf Krimp terecht. Daar heb ik het prima naar mijn zin met het verzorgen van allerhande kleine verbouwingen. We zijn bij Krimp met een kleine ploeg; als collega’s kennen we elkaar goed. Door het kleinschalige van dit bedrijf is de variatie van werkzaamheden voor mij groot. Meestal ben ik van a tot z bij een project van een klant betrokken; van de fundering tot aan het dak. Juist die afwisseling van werkzaamheden vind ik leuk. Bovendien laat Maykel Krimp ons grotendeels vrij in de manier waarop je het werk uitvoert. Dat maakt dat ik bij Krimp op mijn plek zit. Zeker als ik waardering krijg van klanten, die blij zijn als ik een mooi verzorgd resultaat aflever.”

Glenn