0297-289230 info@krimp.nl

TROTS ALS JE VOOR ONS KIEST

Aannemersbedrijf Krimp is jouw betrouwbare partner voor nieuwbouw, verbouw of onderhoud. Wij zetten je bouwplannen om in een prachtig resultaat. Met even veel liefde verzorgen wij de nieuwbouw van je droomhuis, de verbouwing van je te krappe zolder of gedateerde badkamer of het onderhoud van het huis waarin je al jaren prettig woont. Wij hebben begrip voor jouw wensen, zorgen én bijbehorend budget. We tonen veel respect voor elkaar en voor de werkzaamheden die we in opdracht van jou, of soms zelfs samen met jou, mogen verrichten. Vanuit een helder stappenplan werken we toe naar de oplevering van jouw project. En waarom jij ons zo waardeert? Omdat wij echt waarmaken wat we beloven. Al meer dan 150 jaar.

Wij werken met een klein team van ervaren vaklieden. We hebben ook een groot netwerk van specialisten zoals loodgieters, elektriciens en stukadoors, waarmee we al jaren met veel plezier samenwerken. Daardoor kunnen we flexibel inspelen op wat jij voor ogen hebt. We zullen je ook behoeden voor al te grootse plannen of ideeën. Daarom bieden we je een adviesgesprek aan. Vaak kunnen we je dan meteen al vertellen hoe we het gaan aanpakken en wat het zal gaan kosten, zodat jij vooraf een goede afweging kunt maken. Besluit je om aan ons de opdracht te gunnen, dan kunnen wij samen met een goed gevoel aan jouw project beginnen.

Met vakmanschap en persoonlijke aandacht leveren wij kwaliteit

“Ik ben Maykel Krimp, de huidige directeur van Aannemersbedrijf Krimp. Mijn betovergrootvader Johannes Krimp begon in 1860 met ons aannemersbedrijf in Wilnis. Hij geloofde dat je met vakmanschap en persoonlijke aandacht voor je klanten het verst zou komen. In de loop van de jaren hebben we daar heel veel ervaring aan toegevoegd. Zijn visie staat nog altijd fier overeind in aannemersbedrijf Krimp anno nu, met een eigentijdse invulling. Wij willen jou graag ontzorgen. En dat merk je aan alles als je met ons werkt. Wij coördineren de werkzaamheden, houden de planning in de gaten, lossen tussentijdse problemen op en letten erop dat we het budget niet overschrijden. Zodat jij ook kan genieten van jouw project.

We zijn trots als je voor ons kiest. Graag tot binnenkort!”

Maykel Krimp
Directeur van Aannemersbedrijf Krimp